Catering


  • Grand Café Ode, crematorium Tilburg
  • catering crematorium tilburg
  • Grand Café Ode, crematorium Tilburg

Bij het afscheid is het fijn om met elkaar te zijn, rustig na te praten, samen verdrietig te zijn, herinneringen op te halen en een toost uit te brengen op het leven dat uw dierbare leefde. In ons crematorium doen we er alles aan om dit zo goed mogelijk voor u te verzorgen.

Catering
Natuurlijk serveren we in onze sfeervolle condoleance ruimtes nog steeds koffie en cake. Maar er is veel meer mogelijk, passend bij het moment van de dag. Van heerlijke tapas of een vers kopje soep tot arrangementen als een high tea, een uitgebreide koffietafel of buffet. Alles wordt iedere dag met zorg bereid door ons of een van onze regionale leveranciers.
Dit uitgebreide assortiment kunt u hier vinden. Zodat u een keuze kunt maken die het best bij u past.

Dineren
Misschien verwacht u dit niet, maar u kunt ook dineren bij ons. U heeft de keuze uit een menu á la carte, drie driegangendiners en twee walking dinners. Onze mogelijkheden voor dineren kunt u hier  vinden.

Aanvullende informatie

  • Heeft u speciale allergie- en dieetwensen of wilt u iets aanpassen, aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Wij denken graag mee over alternatieven.
  • Het eten dat u en uw gasten niet nuttigen, kunt u meenemen. Wij zorgen dat het netjes wordt verpakt. Wij attenderen u er wel op dat het crematorium in dat geval niet meer verantwoordelijk is voor de houdbaarheid (HACCP). Wilt u het eten niet meenemen, dan stellen wij het overgebleven eten ter beschikking aan Stichting Voedselbank Tilburg en Traverse.
  • Vanwege de Warenwet mogen wij het zelf meebrengen en serveren van etenswaren/consumpties helaas niet toestaan.