Wie zijn wij?


  • personeel Crematorium Tilburg
  • Team Caterling Crematorium Tilburg
  • kantoor team Crematorium Tilburg

Een team van ruim 30 medewerkers staat voor u klaar. Wij vinden het belangrijk dat u op een fijne manier bij ons ontvangen wordt. Wij beseffen ons terdege dat elk mens uniek is, daarom komen wij graag zo goed mogelijk tegemoet aan uw wensen. Juist omdat niemand dezelfde gevoelens heeft, is het onze taak om op de juiste manier in te schatten hoe wij ons moeten opstellen.

Wilt u meer over ons weten, download dan het boek “Leven met de dood”. Dit boek schetst onze geschiedenis en vertelt over de stichting en haar ideële doelstellingen. De stichting kiest elk jaar projecten in Tilburg en omgeving die op enigerlei wijze een relatie hebben met sterven en rouw. Deze projecten ondersteunt de stichting met onze dienstverlening en/of financiële middelen.

Uiteraard kan iedereen bij ons – op een passende wijze – afscheid nemen van een dierbare overledene. Na het afscheid kan de overledene gecremeerd of begraven worden. Een maand na de crematie komt de as van uw dierbare overledene beschikbaar en kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen de as op te halen of voor de as een passende plek te kiezen in het afscheidspark aan de Karel Boddenweg.

Kijkt u ook eens naar de beelden (viewers) van onze ruimtes en de urnentuinen via deze website. Wilt u eerst een kijkje komen nemen (ook achter de schermen), maak dan een afspraak. Wij laten u  zien wat u wilt en brengen u graag op de hoogte van al onze mogelijkheden.

Namens het team van Crematorium Tilburg en omstreken,
Marielle van den Heuvel directeur Crematorium Tilburg

 

 

 

Mariëlle van den Heuvel
Directeur