Een sfeervolle plek om afscheid te nemen, te rouwen en te herinneren

Slider
Richtlijnen ivm het Coronavirus

Crematorium Tilburg volgt de richtlijnen van de overheid, RIVM en de Landelijke Vereniging Crematoria (LVC). Wilt u meer informatie over wat dat betekent voor een afscheid bij ons, dan staan wij voor u klaar om u telefonisch te informeren en al uw vragen te beantwoorden. De uitvaartbegeleider is ook op de hoogte van de details over onze werkwijze.

Wij betreuren het enorm dat we naar alle waarschijnlijkheid niet al uw wensen mogen toestaan en dat dit wellicht een grote teleurstelling voor u zal zijn. Toch hopen we dat met de beperktere dienstverlening die wij mogen bieden, we toch een passend afscheid voor u kunnen verzorgen binnen de richtlijnen die op dit moment gelden.

Lezing ‘Over verlies dat de tijd in tweeën breekt’ – Verhalen die een brug slaan naar troost en hoop

De lezing op woensdag 28 oktober 2020 gaat wegens omstandigheden niet door. Wij hopen in 2021 een nieuwe mogelijkheid te kunnen bieden voor het bijwonen van deze lezing en informeren u hierover via deze site.

Lees verder

Van Lichtjesavond naar Lichtjesdag

2 november 2020, 9.30 – 18.00 uur
Dit jaar geen Lichtjesavond, maar een coronaproof Lichtjesdag, een sfeervolle herinnerdag die u dichter bij de herinneringen aan uw overleden familielid of vriend(in) brengt. U staat stil bij degene die u heeft achtergelaten en u kunt een kaars aansteken.

Lees verder

Wist u dat u bij Crematorium Tilburg een afspraak kunt maken voor een rondleiding? U bent alleen of met een groep van harte welkom.

Beeld & geluid

In al onze ruimtes zijn LCD-schermen aanwezig om presentaties en beelden te tonen. Muziek kunt u selecteren in ons uitgebreide muziekboek of zelf aanleveren. Ook kunnen wij voor u een geluids- en/of beeldopname maken en via de livestream-verbinding kunnen genodigden het afscheid op afstand bijwonen.

Lees verder

Catering

Onze cateringmogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Van koffie met cake tot koffietafel, high tea of borrelarrangement. Dineren is ook mogelijk: in de vorm van een 3-gangenmenu, walking dinner, of á la carte. Aan u de keuze wat u de genodigden wilt aanbieden.

Asbestemming

Na de crematie zijn er veel mogelijkheden voor de asbestemming. In ons afscheidspark kunt u de as verstrooien op onze strooivelden of de urn bijzetten in het columbarium of één van de urnentuinen. Ook kunt u de as mee naar huis nemen of op een andere plek uitstrooien.

Lees meer

Crematorium Tilburg assieraden en urnen

Urnen & sieraden

Wij bieden een uitgebreide collectie urnen, gedenksieraden en andere gedenktekens waar as in verwerkt kan worden. U vindt op deze site een uitgebreid overzicht. Als u wilt, kunt u een afspraak met onze gedenktekenadviseuse maken voor een vrijblijvend bezoek aan onze ruimte met allerlei voorbeelden.