Catering Crematorium Tilburg Samen eten en drinken bij een afscheid
SliderCatering-00001

Catering

Na een afscheid is het fijn om met elkaar te zijn, herinneringen op te halen en  eventueel een toost uit te brengen op het leven dat jouw dierbare leefde. Om een keuze te maken die past bij de overledene en het moment van de dag, bieden we uitgebreide cateringmogelijkheden. Ook kun je kiezen uit verschillende arrangementen voor een vaste prijs per persoon. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen met vragen en speciale wensen. Je kunt ook een afspraak met ons maken. Wij adviseren je graag en denken mee over dieet alternatieven en andere wensen, ook buiten ons assortiment om.

Een overzicht van de mogelijkheden vind je in onze uitgebreide cateringbrochure.

Dranken

Een kopje koffie of thee bij een afscheid blijft een van onze meest gevraagde dranken. Wij serveren op ieder moment van de dag heerlijke koffie en exclusieve thee in 7 smaken. Ook schenken wij frisdranken, diverse bieren en verschillende, speciaal door ons geselecteerde Europese wijnen en enkele sterke dranksoorten. Vooraf spreek je met ons af wat wij de gasten aanbieden, zo voorkom je verrassingen.

Wil je onbezorgd koffie/thee drinken of borrelen en vooraf weten welke kosten hieraan verbonden zijn? Kies dan voor een drankarrangement en maak gedurende 1½ uur gebruik van een van deze arrangementen.

Bij de ontvangst of de koffie

Bij de condoleance kun je iets aanbieden uit ons grote aanbod van zoete en hartige lekkernijen. Via onze lokale bakkers bestellen wij dagelijks taartjes en andere lekkernijen, of bakken deze af in eigen keuken. Je kunt er dus van uitgaan dat alles wat wij serveren vers is. Ook hebben wij een aantal arrangementen waar je uit kunt kiezen.

Soms willen nabestaanden hun gasten al bij binnenkomst een kopje koffie of thee aanbieden, evt. met zoete en/of hartige lekkernijen. Dit is ook mogelijk en verzorgen wij graag voor je.

Bij de lunch

Rond lunchtijd kun je er ook voor kiezen de gasten soep of broodjes aan te bieden. Daarnaast kunnen we een schaal met fruit op tafel zetten, of dit aanbieden als salade of met yoghurt. Onze broodproducten worden dagelijks vers gebakken door Echte Bakker Theo Pastoor in Tilburg. Het beleg wordt in onze eigen keuken vers gesneden.

De luncharrangementen serveren wij inclusief onbeperkt gebruik van koffie, thee en fris. Op deze manier ontbreekt het de gasten aan niets en weet je vooraf welke kosten er aan de lunch verbonden zijn.

Bij de borrel

Het borrelmoment kun je compleet maken met nootjes of diverse warme en koude hapjes. Vaak zijn gasten aan het eind van deze emotionele dag wel aan iets hartigs toe.

Je kunt zelf de hapjes kiezen of gebruik maken van een van de borrelarrangementen met verschillende hapjes. Deze hebben wij samengesteld op basis van onze ervaring.

Vegetarisch, veganistisch en glutenvrij

Voor onze vegetarische en vegan gasten hebben wij meerdere mogelijkheden, zo bestaat een van onze borrelarrangementen uit snackgroenten. Ook hebben we een aantal zoete en hartige glutenvrije lekkernijen.

Neem contact met ons op als je specifieke wensen hebt, we denken buiten ons assortiment graag met je mee.

Speciaal voor kinderen

Uiteraard hebben wij ook aan kinderen gedacht. Voor onze kleine gasten is er een leuk kidsarrangement. Het bestaat uit frisdrank naar keuze, een mini-donut, een mini-muffin en het kleurboek “Bo de beer neemt afscheid” met kleurtjes.