Catering Crematorium Tilburg Samen eten en drinken bij een afscheid
SliderCatering-00001

Catering

Na een afscheid is het fijn om met elkaar te zijn, herinneringen op te halen en een toost uit te brengen op het leven dat uw dierbare leefde. Wij bieden zeer uitgebreide cateringmogelijkheden. Zo kunt u een keuze maken die past bij de overledene en bij het moment van de dag.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen met vragen en speciale wensen. U kunt ook een afspraak met ons maken. Wij adviseren u graag en denken mee over dieet alternatieven, ook buiten ons assortiment om.

Een overzicht van de mogelijkheden vindt u in onze uitgebreide cateringbrochure. Arrangementen zijn ook mogelijk.

Dranken

Een kopje koffie of thee bij een afscheid blijft een van onze meest gevraagde dranken. Wij serveren op ieder moment van de dag exclusieve thee in 7 smaken en heerlijke koffie. Ook schenken wij frisdranken, diverse bieren en verschillende, speciaal door ons geselecteerde Europese wijnen en enkele sterke dranksoorten. Vooraf spreekt u met ons af wat wij de gasten aanbieden, zo voorkomt u verrassingen.

Wilt u onbezorgd koffie/thee drinken of borrelen en vooraf weten welke kosten hieraan verbonden zijn? Kies dan voor een drankarrangement en maak gedurende 1½ uur gebruik van een van deze arrangementen.

Bij de ontvangst of de koffie

Bij de condoleance kunt u iets aanbieden uit ons grote aanbod van zoete en hartige lekkernijen. Via onze lokale bakkers bestellen wij dagelijks taartjes en andere lekkernijen, of bakken deze af in eigen oven. U kunt er dus van uitgaan dat alles wat wij serveren vers is. Ook hebben wij een aantal arrangementen waar u uit kunt kiezen.

Soms willen nabestaanden hun gasten bij binnenkomst een kopje koffie of thee aanbieden, evt. met zoete en/of hartige lekkernijen. Dit is ook mogelijk en verzorgen wij graag voor u.

Bij de lunch

Rond lunchtijd kunt u er ook voor kiezen de gasten soep of broodjes aan te bieden. Daarnaast kunnen we een schaal met fruit op tafel zetten, of dit aanbieden als salade of met yoghurt. Onze broodproducten worden dagelijks vers gebakken door Echte Bakker Theo Pastoor in Tilburg. Het beleg wordt in onze eigen keuken vers gesneden.

De luncharrangementen serveren wij inclusief onbeperkt gebruik van koffie, thee en fris. Op deze manier ontbreekt het de gasten aan niets en weet u vooraf welke kosten er aan de lunch verbonden zijn.

Bij de borrel

Het borrelmoment kunt u compleet maken met nootjes of diverse warme en koude hapjes. Vaak zijn gasten aan het eind van deze emotionele dag wel aan iets hartigs toe.

U kunt zelf de hapjes kiezen of gebruik maken van een van de borrelarrangementen met verschillende hapjes. Deze hebben wij samengesteld op basis van onze ervaring.

Vegetarisch

Voor onze vegetarische gasten hebben wij meerdere mogelijkheden. Een van onze borrelarrangementen bestaat uit snackgroenten. Neem contact met ons op als u specifieke wensen heeft, we denken buiten ons assortiment graag met u mee.

Speciaal voor kinderen

Uiteraard hebben wij ook aan kinderen gedacht. Voor onze kleine gasten is er een leuk kidsarrangement. Het bestaat uit frisdrank naar keuze, een mini-donut, een miniworstenbrood en het kleurboek “Bo de beer neemt afscheid” met kleurtjes.