Arrangementen

Om het uzelf gemakkelijk te maken, hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Variërend van een traditionele koffietafel  tot een luxe borrelarrangement. Hier wordt vaak gebruik van gemaakt. Ook aan de kinderen is gedacht. U betaalt een vaste prijs per persoon, dus weet vooraf waar u aan toe bent. Uiteraard passen wij deze arrangementen desgewenst aan uw wensen (bijvoorbeeld vegetarisch of evt. allergieën) aan.
Vragen of speciale wensen? Wij adviseren u graag!

In onze cateringbrochure vindt u al onze arrangementen en prijzen.

Broodjes

Afhankelijk van uw wensen en uw budget kunt u kiezen uit diverse arrangementen met verse (mini) broodjes, diverse broodsoorten of luxe broodjes. Ook het broodbeleg varieert, van kaas en vleeswaren tot zalm, brie en salades. Bij sommige arrangementen heeft u ook de keuze uit mini krentenbollen, worstenbroodjes en eierkoeken.
Al deze arrangementen zijn inclusief onbeperkt koffie, thee en fris.

Zoet & hartig

Een heerlijke selectie van lekkernijen, zoals bonbons, macarons en mini gebak is opgenomen in het zoete arrangement. Het hartige arrangement bestaat uit o.a. mini worstenbroodjes, mini kaashapjes of mini kiphapjes.
Kunt u niet kiezen? Dan is het arrangement met een mix van beide arrangementen misschien iets voor u.

Borrel

Denkt u dat de genodigden meer toe zijn aan hapjes passend bij de borrel, dan is er het borrelarrangement met o.a. blokjes kaas en worst (evt. uit te breiden met bitterballen en/of een mix van hartige snacks). Een plankje met verschillende Franse kaassoorten, noten en druiven of een arrangement met verschillende Spaanse tapas kunnen wij ook serveren.

Koffietafel of luxe high tea

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een koffietafel met verschillende soorten broodjes, zoete broodjes en hartige mini-broodjes. Desgewenst kunnen wij hier soep en stokbrood bij serveren.
Deze arrangementen zijn inclusief koffie, thee en jus d’orange/fris.

Kids

Speciaal voor onze jongste gasten is er het arrangement Kids, een lekkere mini muffin en mini donut met frisdrank naar keuze.