Arrangementen

Om het uzelf gemakkelijk te maken, hebben wij een aantal arrangementen samengesteld. Variërend van een traditionele koffietafel  tot een luxe borrelarrangement. Hier wordt vaak gebruik van gemaakt. Ook aan de kinderen is gedacht. U betaalt een vaste prijs per persoon, dus weet vooraf waar u aan toe bent. Uiteraard passen wij deze arrangementen desgewenst aan uw wensen (bijvoorbeeld vegetarisch of evt. allergieën) aan.
Vragen of speciale wensen? Wij adviseren u graag!

Broodjes

Afhankelijk van uw wensen en uw budget kunt u kiezen uit diverse arrangementen met verse (mini) broodjes, diverse broodsoorten of luxe broodjes. Ook het broodbeleg varieert, van kaas en vleeswaren tot zalm, brie en salades. Bij sommige arrangementen heeft u ook de keuze uit mini-krentenbollen, mini-worstenbroodjes en mini-eierkoeken.
Al deze arrangementen zijn inclusief onbeperkt koffie, thee en fris.

Zoet & hartig

Diverse arrangementen met zoete en/of hartige lekkernijen. Het zoete arrangement bestaat onder meer uit bonbons, macarons en mini-appelflappen. Het hartige arrangement bestaat uit o.a. mini-worstenbroodjes, mini kaashapjes en mini-krentenbollen.
Kunt u niet kiezen? Dan is het arrangement met een mix van beide arrangementen misschien iets voor u.

Borrel

Denkt u dat de gasten meer toe zijn aan hapjes passend bij de borrel, dan hebben we diverse borrelarrangementen met o.a. blokjes kaas en worst (evt. uit te breiden met bitterballen en/of min-snacks). Een tapas arrangement en een arrangement met snackgroente kunnen wij ook serveren.

Kids

Uiteraard hebben wij ook aan kinderen gedacht. Voor onze kleine gasten is er een leuk kidsarrangement. Het bestaat uit frisdrank naar keuze, een mini-donut, een miniworstenbrood en het kleurboek “Bo de beer neemt afscheid” met kleurtjes.