Dranken & diverse lekkernijen (zoet & hartig)

Voor ieder tijdstip van de dag kunt u kiezen uit ons ruime assortiment aan dranken en zoete en hartige lekkernijen. Vragen of speciale wensen, bijvoorbeeld in verband met allergieën? Wij adviseren u graag!

In onze cateringbrochure vindt u een overzicht van al onze cateringmogelijkheden en prijzen.

Dranken

Na een afscheid wordt vaak koffie en thee aangeboden. Zo ook bij ons, daarnaast hebben wij frisdranken en sap in ons assortiment. Crematorium Tilburg heeft een tapvergunning en mag dus ook alcoholische dranken schenken. Speciale wensen? We horen het graag.

Dranken kunnen wij per stuk met u afrekenen. U kunt ook een drankarrangement bij ons reserveren, zodat u van te voren weet waar u aan toe bent.

Zoete lekkernijen

Voor bij de koffie en thee kunt u kiezen uit diverse soorten cake, koeken en gebak. Daarnaast serveren wij andere zoete lekkernijen zoals slagroomtruffels, petit fours en macarons. Vers geleverd door onze regionale leveranciers.

Broodjes & soep

Ons broodjes en mini broodjes komen rechtstreeks van de bakker, deze beleggen wij met kaas en vleeswaren. U kunt ook kiezen voor de rijkelijk belegde luxe broodjes belegd met onder meer brie, garnalen en zalm.

Wilt u daar soep bij? We serveren onze vers gemaakte soep met stokbrood en kruidenboter.

Hartige happen en bites

Voor wat later op de dag (maar eerder mag ook!), kunt u kiezen uit meer hartige happen en bites. Bitterballen en een mix van snacks serveren wij zeer regelmatig, net als (mini) hartige sandwiches, worsten-, kaas- en saucijzenbroodjes.