Demonstratie Mediumschap

Myrthe Bruinzeel medium demonstratie crematorium tilburg 20 mei 2023

Woensdag 10 mei 2023, 19-30 – 21.30 (ontvangst vanaf 19.00 uur)
Locatie: Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7, Tilburg

Is er leven na de dood? Kom je ergens terecht en zo ja, hoe ziet het leven na dit leven er dan uit? Zomaar vragen die je kunnen bezighouden als je te maken krijgt met het overlijden van een dierbare. Op deze avond neemt Myrthe Bruinzeel (Spirit & Soul) ons mee in haar antwoord op deze vragen. Als medium geeft zij dierbaren een stem en brengt boodschappen van hen over.

Tijdens de demonstratie zal Myrthe aan de hand van bepaalde kenmerken een overleden dierbare omschrijven om op deze manier herkenbaar te maken wie er communiceert. Deze demonstratie is zoveel meer dan bewijzen dat er leven is na de dood. Het is vooral het tot stand brengen van een ontmoeting tussen mensen die een band delen. Een band die sterker is dan de fysieke dood. Het is de kans om alsnog afscheid te nemen, een keer sorry te zeggen of simpelweg te zeggen: ik hou van je. Het verhaal van dierbaren die communiceren nodigt vaak ook uit om meer uitleg te geven over hoe het leven in het hiernamaals er nu uitziet en wat er precies gebeurt als je sterft.

Mensen die eerder een avond met Myrthe bezochten, beschreven het als indrukwekkend, troostend en liefdevol. Voel je welkom om dit zelf te ervaren en misschien wel antwoorden te vinden op vragen die je bezighouden.

Deelname is gratis, wel vragen we je om je vooraf aan te melden via: info@crematoriumtilburg.nl of 013 4686204.
Meer info over Myrthe Bruinzeel vind je op www.spiritandsoul.nl

Bekijk hier het gehele programma van 2023 bij Crematorium Tilburg.