Festival Doodgewoon in het centrum van Tilburg

Zaterdag 28 september
Locatie: diverse locaties in het centrum van Tilburg

De dood, we praten er liever niet over. Toch is de dood onlosmakelijk verbonden met het leven en zou het gewoon moeten zijn om het over de dood en haar ingrijpende gevolgen te hebben met elkaar. Om de dood, net als het leven, in al haar aspecten bespreekbaar te maken, organiseert het Netwerk Sterven en Rouw Midden-Brabant in samenwerking met Stichting Crematorium voor Tilburg e.o. en Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Brabant het festival Doodgewoon. Een evenement voor álle bewoners van Tilburg en omliggende gemeenten. Met onder meer muziek, dans, en inspirerende lezingen en workshops (waaronder een lezing van rouwdeskundige Manu Keirse). Ook zijn er stands aanwezig met allerlei informatie over sterven, de uitvaart en rouw.

In het centrum van Tilburg zullen er binnen en buiten allerlei activiteiten zijn, o.a. in Factorium. Aan iedere leeftijd is gedacht, kinderen zijn ook van harte welkom.
Blijf op de hoogte van dit festival via deze website.

PREMIÈRE Tilburgs Requiem

Tilburg krijgt een eigen requiem voor orkesten en harmonieën! Dit requiem wordt in opdracht van Stichting Beheer Crematorium voor Tilburg e.o. gecomponeerd door de Tilburgse muzikale alleskunner en componist Ron Antens. De première van dit indrukwekkende requiem is tijdens het festival op 28 september.