Herinnerbijeenkomst voor kinderen die iemand missen

Deze bijeenkomst gaat helaas niet door!

Zondag 19 maart, 13.00 – 15.30 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
Locatie: Andante Café, Karel Boddenweg 5, Tilburg
Door: Josephine Aerts en Margriet Smeulders

Een bijeenkomst speciaal voor alle kinderen van (ongeveer) 6 tot 13 jaar die een kaarsje willen branden voor iemand die ze missen omdat die persoon dood is gegaan.

Soms lijkt het wel of jij de enige bent die zo jong al meemaakt dat er iemand doodgaat. Je gaat naar school, je doet mee, je maakt je huiswerk of hebt een bijbaan. En je mist iemand: een vader of moeder, een oma of opa, je broer of zus, een vriend of vriendin, die fijne buurman of buurvrouw, de juf of meester van je school, een oom of tante, je neef of nichtje.
Daar is op deze zondagmiddag alle ruimte voor. Met een kaars, zijn of haar naam, muziek. En ook een beetje humor, want dat mag er zeker zijn. Samen met kinderen die net als jij weten van verdriet en missen, van dapper verdergaan en soms anders zijn. Op deze middag is Andante Café van jullie. Om samen stil te staan bij wat jij voelt.

Kom je ook? En natuurlijk mag je vader en/of moeder meekomen als je dat fijn vindt.

Deelname is gratis, wel vragen we je om je vooraf aan te melden via: info@crematoriumtilburg.nl of 013 4686204
Meer info over Josephine Aerts op www.met-liefde.com en over Margriet Smeulders op www.tantetroost.nl

Op woensdag 1 maart is er een informatieavond over kinderen en rouw. Tijdens deze avond gaat Josephine Aerts ook in op vragen die bij ouders leven voor ze besluiten hun kind aan te melden voor de bijeenkomst op 19 maart.

Bekijk hier het gehele programma van 2023 bij Crematorium Tilburg.