Informatie over asverwerking en aanleveren vingerafdruk

As

Zelf vullen of niet

Niet zelf vullen
Een groot aantal van onze producten kunt u niet zelf vullen. Dit staat duidelijk aangegeven bij ieder product.  Een aantal producten kunt u wel zelf vullen, maar we kunnen ons voorstellen dat u dat liever niet zelf doet. In dat geval kunnen wij dat voor u verzorgen, u kunt dit aangeven bij uw bestelling.  Dit doen wij gratis voor u als u het product bij Crematorium Tilburg koopt. Koopt u het gedenkteken elders en u vraagt ons het gedenkteken te vullen, dan kost dit € 30,- per product.

Zelf vullen
Een aantal producten kunt u zelf vullen, dit staat duidelijk aangegeven bij ieder product. Bij uw bestelling ontvangt u informatie over het zelf vullen van het gedenkteken. Als u dat niet zelf wilt doen, dan kunnen wij dit zoals gezegd voor u verzorgen.

Meer weten? Kijk bij veelgestelde vragen of neem contact op via gedenken@crematoriumtilburg.nl of 013 4686204.

As aanleveren

As al aanwezig bij crematorium
Als de as al aanwezig is bij ons, dan kunt u dat aangeven bij uw bestelling. Wij nemen vervolgens contact met u op om het crematienummer en de gemachtigde voor de as te verifiëren.
Houdt u er rekening mee dat wij niet direct na de crematie een gedenkteken kunnen vullen met de as van uw dierbare. In Nederland is het wettelijk vastgelegd dat een crematorium de as minimaal 1 maand moet bewaren voordat deze vrijgegeven wordt. Dit betekent dat wij de as van uw dierbare op z’n vroegst een maand na de crematie in een gedenkteken kunnen verwerken.

As opsturen 
Mocht de as nog niet bij ons aanwezig zijn, dan kunt u de as naar ons toesturen. U kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. Mocht de as nog niet bij ons aanwezig zijn, dan kunt u de as naar ons toesturen o.v.v. uw naam en het ordernummer. Ons advies is dit per aangetekende post te doen.
Wij gaan respectvol om met de as die eventueel overblijft na het vullen, de overgebleven as krijgt u bij het door u bestelde product retour.

As brengen
Wij kunnen ons voorstellen dat u de as liever niet per post verstuurd. Daarom is het ook mogelijk dat u de as bij ons komt brengen, u kunt dit aangeven tijdens het bestelproces. Wij nemen vervolgens contact met u op om hiervoor een afspraak te maken. Wij geven bij het maken van de afspraak ook aan hoeveel as er ongeveer nodig is. Wij gaan respectvol om met de as die eventueel overblijft na het vullen,  de overgebleven as krijgt u bij het door u bestelde product retour.

Meer weten? Kijk bij veelgestelde vragen of neem contact op via gedenken@crematoriumtilburg.nl of 013 4686204.

Vingerafdruk

Als u de vingerafdruk digitaal heeft, kunt u deze uploaden tijdens het bestellen van het sieraad. Toegestane bestandsextensies zijn jpg, jpeg en png. U kunt ook een afspraak maken om de vingerafdruk persoonlijk af te komen geven in Tilburg. U kunt dit aangeven bij uw bestelling, wij nemen vervolgens contact met u op om een afspraak hiervoor te maken.

Meer weten? Kijk bij veelgestelde vragen of neem contact op via gedenken@crematoriumtilburg.nl of 013 4686204.