Lezing Geert Kimpen 'De TomTom van je ziel'

woensdag 25 september 2019, 19.30 – 22.00 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
locatie: Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7, Tilburg

Stel je voor dat je ziel zich niet in jezelf bevindt, maar boven je hangt, als een alwetend veld met de kennis van alles uit je leven: wat was, is en zal komen. Een bron van eeuwige kennis, die je te allen tijde kan raadplegen. Zou je dan je leven zoals het zich voltrekt niet vanuit een totaal ander perspectief zien? Zou je dan niet je zielenliefde op een heel andere manier kunnen herkennen dan met de gebrekkige zintuigen die je hier op aarde tot je beschikking hebt? Maar hoe kan je contact met je ziel maken als je haar niet voelt en niet eens zeker weet of je in haar gelooft?

Duik samen met Geert Kimpen in de diepe wijsheden van het oude India om naar je ziel te leren luisteren, die als een wanhopige boordcomputer al je hele leven lang verbinding met je probeert te maken. Laat je meeslepen door zijn verhalen, gedrenkt in mystiek, wijsheid en inzichten, in een bad van relativering, humor en herkenbare situaties. Geert Kimpen (1965) is een begenadigd spreker die op een toegankelijke manier het mystieke bespreekt. Met een achtergrond als theaterregisseur en -schrijver weet hij ideeën en gevoelens op een heldere manier over te brengen. Tegelijkertijd is hij een succesvol schrijver en columnist (Vier, Happinez) die slaagde door zijn dromen na te jagen. In zijn werk belicht hij dan ook het stap voor stap worden wie je écht wilt zijn, vaak gecombineerd met een spirituele dimensie.

Deze lezing is een gezamenlijk initiatief van Crematorium Tilburg en Monuta Tom van Dijk. Toegang en thee/koffie zijn gratis. U kunt gratis plaats(en) reserveren door een e-mail te sturen aan info@monutatomvandijk.nl of te bellen met 013 8226527.