AFGELAST: Lezing ‘Hoe kom ik in mijn kracht na verlies van mijn dierbare’

zondag 7 maart 2021, 13.00 – 16.00 uur (inloop vanaf 12.00 uur)
locatie: Andante Café, Karel Boddenweg 5, Tilburg

In deze interactieve lezing door Anneke van Spaandonk (Counseling Innerlijke Kompas) worden verschillende onderwerpen besproken: de verschillende fasen van rouw en hoe je daarmee om kunt gaan, hoe zorg ik goed voor mezelf in deze tijd, hoe vraag ik hulp aan mijn omgeving, hoe ga ik om met weerstand met de nieuwe situatie?

De nadruk ligt op de interactie met de deelnemers, zij worden zoveel mogelijk betrokken bij dit onderwerp: hoe kom ik in mijn kracht na verlies van mijn dierbare? Na de lezing zijn er in de workshop opdrachten om meer inzicht te krijgen in hoe je rouwt en handvatten te krijgen hoe je op een gezonde manier met rouw om kunt gaan.
Therapeutisch harpiste Magareth Forrest verzorgt muzikale intermezzo’s.

Toegang en koffie/thee zijn gratis. Wel verzoeken wij je om je vooraf aan te melden door een e-mail te sturen naar a.spaandonk@tele2.nl of te bellen naar 06 – 24157017.