Lezing ‘Iedere familie heeft een erfenis verhaal’ door Else-Marie van den Eerenbeemt

Dinsdag 19 maart 2024: 19.30 – 21.00 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur)
Locatie: Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7, Tilburg

Else-Marie van den Eerenbeemt heeft verschillende boeken geschreven, zoals het boek Wie krijgt de gouden armband van moeder? dat recent verscheen.

Verlies, rouw en het verdelen van de nalatenschap vormen een emotioneel en existentieel levensfeit waarmee iedereen onherroepelijk wordt geconfronteerd. Alles wat zich in de familie heeft afgespeeld aan liefde, erkenning en waardering wordt in de indringende fase rond het overlijden van ouders door de broers en zussen gewogen. Het gaat bij de verdeling niet om willen hebben van erfstukken, maar meer om de verrekening van liefde van de ouders.

Else-Marie van den Eerenbeemt is familietherapeut, docent intergenerationele familie dynamiek, publicist en onderzoeker op het gebied van de ouder-kind relatie gedurende de levensloop. Ze maakte als adviseur deel uit van De Nederlandse Gezinsraad. Else-Marie geniet bekendheid door lezingen, interviews, masterclasses in Nederland en Vlaanderen, bijdragen aan diverse informatieve radio/tv programma’s, columns en artikelen in tijdschriften over familiekwesties.

Praktische informatie
Toegang gratis
Wel vooraf aanmelden: mail naar info@crematoriumtilburg.nl of bel naar 013-4686204

Klik hier voor het complete programma 2024