Lezing ‘Tussenland - over leven met de dood in je schoenen’

Lezing Tussenland door Jannie Oskam.16 jan 2022

Locatie: Andante Café, Karel Boddenweg 5, Tilburg

Deze lezing gaat niet door op 16 januari, we hopen Jannie Roskam op een later moment in het jaar te ontvangen. Zodra er een nieuwe datum bekend is, zullen we dat op deze site vermelden.

Wie niet meer kan genezen, komt terecht in ‘Tussenland’: een overgangsgebied tussen leven en dood waarin je de weg niet kent en waarvan je de taal niet spreekt. In haar boek Tussenland, over leven met de dood in je schoenen schrijft Jannie Oskam over wat haar overkwam nadat bij haar in 2019 uitgezaaide borstkanker werd geconstateerd. Haar ervaringen verweeft ze met verhalen van ‘medereizigers’, zorgprofessionals en andere experts.

Tijdens deze lezing vertelt Jannie over haar reis door Tussenland, over haar vragen en dilemma’s en de belangrijke rol die palliatieve zorgverleners hierbij speelden. Veel mensen denken dat palliatieve zorg alleen bedoeld is voor de laatste weken van het leven. Jannie maakt duidelijk dat niets minder waar is.

Uitgebreide informatie over deze lezing vind je hier.

Deelname, koffie en thee zijn gratis. Wel verzoeken we je je vooraf aan te melden via info@crematoriumtilburg.nl of 013 4686204