Theatervoorstelling 'De Mantelzorgmonologen'

mantelzorgmonologen

maandag 7 november 2022, 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
locatie: Grand Café Ode (Crematorium Tilburg), Karel Boddenweg 7, Tilburg

In deze indringende theatervoorstelling kruipen bezoekers als het ware in de huid van drie verschillende mantelzorgers: een jonge mantelzorger, een werkende mantelzorger en een oudere mantelzorger. Wat betekent het om mantelzorger te zijn? Wat beweegt hen? Wat zijn hun wensen en behoeften? Wat doet het met je als je 24/7 bezig bent, fysiek en mentaal?

Aansluitend aan de voorstelling is er een interactieve uitwisseling met het publiek.

In de regio Midden-Brabant zorgen ca. 25000 mensen langdurig en onbetaald voor een partner, ouder, kind, vriend, buur of kennis. En dat aantal neemt nog steeds toe. Deze grote groep mensen maakt het mogelijk dat mensen met beperkingen en/of een ongeneeslijke ziekte langer en met meer levensplezier thuis kunnen blijven wonen. Met deze voorstelling staan we stil bij de vraag wat jij kunt betekenen voor een mantelzorger.

Een voorstelling voor mantelzorgers, vrijwilligers en professionals in zorg en welzijn. En voor iedereen die zorg heeft voor een ander of belangstelling voor mantelzorg.

Een productie van Ceder Trainingen i.s.m. Floris Verkerk, Laura Hagt en Anke Jansen. Deze voorstelling wordt mogelijk gemaakt door Netwerk Palliatieve Zorg Midden-Brabant i.s.m. Crematorium Tilburg.
Deze voorstelling is geaccrediteerd door het accreditatiebureau Kwaliteitsregister VenV en Register Zorgprofessionals.

Deelname is gratis, evenals koffie en thee.
Wel verzoeken we je je vooraf aan te melden via deze link.