Wie zijn wij

Een team van ruim 40 medewerkers staat voor je klaar. Wij vinden het belangrijk dat je op een fijne manier bij ons ontvangen wordt voor een afscheids- of herinneringsbijeenkomst. Wij beseffen ons terdege dat elk mens uniek is, daarom komen wij graag zo goed mogelijk tegemoet aan jouw wensen. Juist omdat niemand dezelfde gevoelens heeft, is het onze taak om op de juiste manier in te schatten hoe wij ons moeten opstellen.

Wil je meer over ons weten? Download dan het boek Leven met de dood. Dit boek schetst onze geschiedenis en vertelt over de stichting en haar ideële doelstellingen. De stichting kiest elk jaar projecten in Tilburg en omgeving die een relatie hebben met sterven en rouw. Deze projecten ondersteunt de stichting met onze dienstverlening en/of financiële middelen.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je vragen of speciale wensen hebt. Wij denken graag met je mee. En ben je geïnteresseerd in een kijkje voor en achter de schermen van ons crematorium? Dat kan, je kunt met ons een afspraak maken voor een individuele of groepsrondleiding  door ons Afscheidspark en crematorium.

Team Crematorium Tilburg en omstreken