Presentatie ‘Hoe regel je de digitale nalatenschap’

sander van der meer digitale nalatenschap crematorium tilburg lezing sander van der meer
digital life legacy sander van der meer

Dinsdag 6 juni 2023, 19.30 – 21.30 uur (ontvangst vanaf 19.00 uur)
Locatie: Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7, Tilburg

Nooit geweten dat het belangrijk is om een telefoonabonnement van een overleden dierbare niet direct op te zeggen? Kan je met de vinger van een overledene een telefoon ontgrendelen? Wat blijft er online achter als iemand komt te overlijden? Hoe krijgen nabestaanden toegang tot een telefoon of laptop als zij de code niet weten? En hoe wordt identiteitsfraude voorkomen met gegevens van iemand die is overleden?

Sander van der Meer (Digital Life Legacy), gaat met een levendige presentatie in op het belang van het regelen van de online erfenis. Een presentie met emotie en humor,  afgewisseld met recente voorbeelden en praktische tips die je nu al aan het denken zetten, maar vooral bewustwording creëren. Met een achtergrond in de forensische opsporing weet Sander als geen ander wat er juridisch mag en wat er technisch allemaal kan.

Digital Life Legacy is het kennis- en expertisecentrum op het gebied van de digitale nalatenschap, online erfenis en dierbare data, en recent winnaar van de Dutch Funeral Award 2022-2024.

Deelname is gratis, wel vragen we je om je vooraf aan te melden via: info@crematoriumtilburg.nl of 013 4686204.
Meer info vind je op www.digitallifelegacy.nl

Bekijk hier het gehele programma van 2023 bij Crematorium Tilburg.