Sieraden

Crematorium Tilburg en omstreken heeft een ruim assortiment aan sieraden als medaillons, armbanden en ringen om de herinnering aan een dierbare tastbaar te houden. Op deze pagina vindt u voorbeelden van deze sieraden onderverdeeld in assieraden (een beetje as is verzegeld in het sieraad) en vingerafdruk sieraden.

Assieraden

Assieraden zijn sieraden waarin op een subtiele manier een beetje as van uw overleden dierbare is verwerkt. Deze sieraden zijn in allerlei vormen en materialen bij ons verkrijgbaar. Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Wilt u meer weten? Neem dan contact met onze gedenktekenadviseuse. U kunt ook een afspraak met haar maken voor een geheel vrijblijvend bezoek aan onze speciale ruimte met voorbeelden van gedenktekens.

Vingerafdruk sieraden

Vingerafdruk sieraden zijn medaillons, ringen of armbanden waarop de vingerafdruk van uw dierbare overledene is opgenomen.  Deze sieraden zijn in allerlei vormen en materialen bij ons verkrijgbaar, hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Wilt u meer weten of een bezoek brengen aan onze speciale ruimte met voorbeelden? Neem dan contact met onze gedenktekenadviseuse.