Wereldlichtjesdag 2022

Wereldlichtjesdag 2019 bij Crematorium Tilburg

zondag 11 december 2022, 19.00 – 20.30 uur
locatie: Grand Café Ode

Op Wereldlichtjesdag steken mensen over de hele wereld om 19.00 uur lokale tijd kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Zo ook bij het Crematorium Tilburg. Bij aanvang krijgt iedereen ruimschoots de gelegenheid om een kaarsje aan te steken. Een belangrijk onderdeel is het noemen van de namen van de overleden kinderen en het tonen van hun foto’s op een scherm.

Iedereen die een (of meer) overleden kind(eren) wil herdenken, nodigen wij van harte uit deze herdenking bij te wonen. Ouders die zelf een kind verloren hebben, maar ook broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, andere familieleden of vrienden. Het maakt niet uit wat je relatie tot het kind is, hoe oud het geworden is of hoe lang het geleden is dat het kind overleed; het is fijn om de naam te noemen, te gedenken en samen hierbij stil te staan.

Vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom bij het Grand Café Ode, één van de locaties in het Afscheidspark van Crematorium Tilburg. Adres: Karel Boddenweg 7. De herdenkingsbijeenkomst begint exact om 19.00 uur met een lichtritueel en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Aansluitend is er gelegenheid tot het drinken van koffie of thee.

Om je te verzekeren van een of meerdere zitplaats(en), kun je je per e-mail aanmelden: info@crematoriumtilburg.nl. Wil je graag je (klein)kind herdenken met foto en/of naamsvermelding, geef dit dan direct bij aanmelding aan (uiterlijk 4 december)?
Toegang en koffie/thee zijn gratis.