Wereldlichtjesdag 2024, Dag van het overleden kind

zondag 8 december 2024, 19.00 – 20.30 uur (ontvangst vanaf 18.30 uur)
locatie: Grand Café Ode, Karel Boddenweg 7, Tilburg

Op Wereldlichtjesdag steken mensen over de hele wereld om 19.00 uur lokale tijd kaarsjes aan ter nagedachtenis aan overleden kinderen. Zo ook bij het Crematorium Tilburg waar we overleden kinderen herdenken met woorden, beelden, het aansteken van kaarsen en (live) muziek tijdens een viering voor jong en oud.

Iedereen die een (of meer) overleden kind(eren) wil herdenken, nodigen wij van harte uit deze herdenking bij te wonen. Ouders die zelf een kind verloren hebben, maar ook broertjes, zusjes, opa’s en oma’s, andere familieleden of vrienden. Het maakt niet uit wat je relatie tot het kind is, hoe oud het geworden is of hoe lang het geleden is dat het kind overleed.

Een belangrijk onderdeel is het noemen van de namen van overleden kinderen en het tonen van hun foto’s. Wil jij een kind herdenken met foto en/of naamsvermelding? Geef dit dan uiterlijk 27 november 2024 aan ons door.

Vanaf 18.30 uur ben je van harte welkom bij Grand Café Ode. De bijeenkomst begint exact om 19.00 uur met een lichtritueel en duurt tot ongeveer 20.00 uur. Aansluitend is er gelegenheid om nog een kopje koffie/thee te drinken met iets lekkers erbij.

Grand Café Ode is één van de locaties in het Afscheidspark van Crematorium Tilburg. Adres: Karel Boddenweg 7 (parkeren naast het politiebureau).

Deelname is gratis, wel vragen we je om je vooraf aan te melden via info@crematoriumtilburg.nl of 013 4686204