Workshop 'Kleur & Verlies'

Zondag 5 februari, 13.00 – 15.30 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
Locatie: Andante Café, Karel Boddenweg 5, Tilburg

Een creatieve workshop onder begeleiding van kleurcoach Dorinda van Marrewijk (Kleurige Zaken). Waarschijnlijk zul je nu opgetrokken wenkbrauwen hebben: ‘Kleurcoach’? Maar de taal van kleur is een hele mooie manier om in contact met je gevoel te komen en letterlijk kleur te geven aan je verlies.

Deze middag gaan we aan het werk met kleur. Geen zorgen, je hoeft hier zeker niet creatief voor te zijn! Je gaat jouw visionboard (collage) maken. Kleur kiezen, knippen, scheuren en plakken. Onder het genot van een kopje koffie of thee en met een lach en een traan. Niets moet, alles is goed. Als je wilt, kun je een kleine foto van je overleden dierbare meenemen en het verwerken in het visionboard. We lamineren de visionboards als ze klaar zijn, zodat ze ook mooi blijven.

In kleine groepjes gaan we vervolgens aan de slag met de collages. Vragenkaartjes brengen het gesprek op gang over onze gemene deler: het verlies van een dierbare. Ook krijg je een toelichting op de communicatie en werking van de op de collages gekozen kleuren.

Deelname is gratis, wel vragen we je om je vooraf aan te melden via: info@crematoriumtilburg.nl of 013 4686204

Meer info over Dorinda van Marrewijk vind je op www.kleurigezaken.nl