Workshop ‘Uitvaren en nalaten - de laatste wensen bespreekbaar’

WORKSHOP ‘Uitvaren en nalaten - de laatste wensen bespreekbaar’

Maandagavond 3 oktober 2022, 19.30 – 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: Andante Café, Karel Boddenweg 5, Tilburg

De dood is geen gemakkelijk onderwerp om met elkaar te bespreken. Toch is het verstandig om er van tevoren over na te denken, het overkomt ons immers allemaal op enig moment. Wat zijn mijn uitvaartwensen? Wie mag er beslissen over mijn zorg als ik dat zelf niet meer kan? Wat wil ik nalaten aan degene die me lief zijn? Heb ik een (levens)testament nodig?

Over deze vragen gaan we met elkaar in gesprek. Nick van den Berg (Daamen, de Kort en van Tuijl Notarissen) en Harriet en Francy (Van der Vleuten & Derix Uitvaartbegeleiding) zorgen voor een inleiding.

Deelname, koffie en thee zijn gratis. Wel verzoeken je je vooraf aan te melden. Dit kan per e-mail (info@harrietvandervleuten.nl) of telefonisch (013 5920048).